Scholingsmogelijkheden Programma Fonemisch Bewustzijn

Om het Programma Fonemisch Bewustzijn efficient in te kunnen zetten en gebruik te kunnen maken van het lesmateriaal is scholing noodzakelijk. Wij organiseren daarom jaarlijks scholingsdagen door het hele land. Na het volgen van een scholingsdag ben je gecertificeerd en daarmee kun je gebruik maken van de digitale omgeving, met lesmateriaal en oefeningen. De kosten voor deelname aan een scholingsdag bedragen € 425,- per persoon. 

Voor grotere scholen, stichtingen en samenwerkingsverbanden kan een inhouse scholingsdag (eventueel in twee dagdelen) een stuk voordeliger zijn. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. We denken graag mee!

Online scholing

Wil je liever in je eigen tijd, achter je eigen laptop geschoold worden?  Volg dan onze online scholing. Deze scholing resulteert in een certificaat en daarmee kun je gebruik maken van de digitale omgeving met lesmateriaal en oefeningen. Deze scholing kost € 290 p.p. en is trouwens ook erg leuk om in groepsverband te volgen. Samen leer en hoor je altijd meer! Wil je (eerst) meer weten over deze scholing? We vertellen het je graag! 

Workshops

Workshops geven aan leerkrachten en specialisten die het programma gebruiken, vinden we zelf het allerleukste om te doen! We leren tijdens een workshop altijd heel veel van elkaar en kunnen fijn de diepte in over het onderwerp van de workshop. We verzorgen workshops over o.a. consolideren, de overgang naar groep 3, ouderinformatie, cito-resultaten verbeteren enz. Je vindt ons workshopaanbod altijd in het overzicht met scholingen en evenementen. Wil je een workshop op jouw school organiseren?  Voor minimaal 8 deelnemer komen we graag naar je toe! Neem voor meer informatie snel contact met ons op!