Online scholingstraject Programma Fonemisch Bewustzijn schooljaar 2021-2022

Date(s) - 29/09 - 18/05

Categorieën Geen Categorieën

Dit scholingstraject bestaat uit vier online bijeenkomsten van twee uur, verspreid over het schooljaar 2021-2022. Iedere bijeenkomst sluit aan bij de ontwikkeling van de groep op dat moment.  Ongeveer twee weken na iedere bijeenkomst kun je gebruik maken van een (eveneens online) vragen uurtje, waarin Ellen alle vragen die tijdens het inzetten van de lesstof eventueel zijn ontstaan, beantwoord.

Na het volgen van deze scholing:

•  Kun jij het fonemisch bewustzijn structureel in de lesplanning meenemen en daarmee versterken
  •  Heb je inzicht in de doorgaande ontwikkeling van 0 – 6 jaar rondom taalbewustzijn, fonologisch en fonemisch bewustzijn.
  •  Weet je hoe je de klankherkenning en -onderscheiding op een speelse en kleuter-eigen manier, bij kleuters stimuleert.
  •  Weet je alles over consolideren en het belang ervan.

De scholingsbijeenkomsten zijn als volgt gepland:

Woensdag 29 september van 19.00 tot 21.00 uur behandelen we o.a. de theoretische onderbouwing en het aanbieden van medeklinkers
Vragenuurtje: 13 oktober  om 19.00 uur

Woensdag 17 november van 19.00 tot 21.00 uur behandelen we o.a. het consolideren en het aanbieden van klinkers. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan Sinterklaas en Kerst
Vragenuurtje: 1 december om 19.00 uur

Woensdag 16 februari van 19.00 tot 21.00 uur behandelen we o.a. auditieve analyse en synthese en nog meer consolideren
Vragenuurtje: 9 maart om 19.00 uur

Woensdag 18 mei van 19.00 tot 21.00 uur behandelen we o.a achterstand en nu? En hoe gaat het verder in groep 3?
Vragenuurtje: 1 juni om 19.00 uur

Het online scholing traject kost € 410,-. Alle deelnemers krijgen een certificaat en natuurlijk een gratis abonnement op de digitale omgeving met naslaginformatie, oefeningen en de werkbladenmaker.

Deelnemen:

Door de betaalmethode te kiezen open je het opgaveformulier.

Ik geef me op en betaal met Ideal
Ik geef me op en ontvang een factuur

Wil je meerdere deelnemers opgeven of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.